funky beans actie bij supermarkten

Een Funky Bean is een grappig boontje dat de meest fantastische buitelingen kan maken. Een echt hebbedingetje, dat zowel op kleine als grote kinderen een magisch effect heeft. De Funky Beans zijn familie van de Migthy Beans, de originele Beans uit Amerika. Daar zijn de Beans een enorme hype onder de kinderen. Sinds dit voorjaar zijn deze ook te koop bij de speelgoedhandel in Nederland.

De Funky Bean is speciaal voor ‘De club van 7’, de zeven supermarkten, ontwikkeld. De supermarkten hebben dan ook de rechten van de Smilie’s gekregen. Een uitstraling die iedereen kent van de computer en mobiele telefoon. De Funky Bean is al bij diverse kinderen uitgetest en komen direct sympathiek over. Het is iets nieuws wat direct aanslaat.

De Funky Beans zijn samen met een sticker verpakt in een speciaal zakje, zodat je niet van tevoren kunt zien wat je krijgt. Hierdoor ontstaat er een spaarwoede om ze alle 53 te verzamelen. Voor zowel de Funky Beans als de stickers is er een drive om ze allemaal bij elkaar te krijgen. Om de Funky Beans extra te laten tuimelen, rollen of bewegen kun je voor vijftig eurocent ook een slide (een soort plastic lepel) kopen, waarop je de Beans hun gang kan laten gaan.

Voor de Beans is er een speciale verzamelbox en voor de stickers is er een poster verkrijgbaar, waar ze allemaal opgeplakt kunnen worden. Om de verzameling nog aantrekkelijker te maken zijn er ook nog drie Special Funky Beans in een beperkte oplage aangemaakt. Hiervan worden er slechts 10.000 verspreidt over alle zeven deelnemende supermarkten. Hoe groter de supermarkt, hoe meer Special Funky Beans er beschikbaar zijn. Zo krijgt Coop er bijvoorbeeld 3.000.

Via staging2.coop.nl en staging2.supercoop.nl kun je naar de website staging2.FunkyBeans.nl gaan. Op deze site kunnen kinderen spelletjes doen en zelf een eigen Bean ontwerpen. De mooiste Beans krijgen een prijs. Er is een mooi prijzenpakket samengesteld, bestaande uit 198 prijzen. Dit varieert van een Braintrainer ter waarde van 4,99 euro tot en met een PlayStation 3 Slim 120 GB Spelconsole ter waarde van 279 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.