finale trekkerslep naar 18 september

De gesteldheid van het terrein aan de Burgemeester Zuidwijklaan is als gevolg van de overvloedige regenval van de afgelopen dagen dermate slecht, dat er zaterdag 28 augustus geen wedstrijden kunnen worden gehouden. De organisatie heeft het besluit om de finale uit te stellen genomen na goed overleg met de gemeente Raalte.

Het is het tweede programmaonderdeel van Stöppelhaene dat vanwege van de slechte weersomstandigheden niet kan doorgaan. Donderdag werd de vervaardiging van een 250 m2 grote driedimensionale straattekening op de Marktstraat afgelast. De kunstenaars hebben voor zo’n kunstwerk op zijn minst een redelijk droge ondergrond nodig. Daar is met dit weer echter geen sprake van.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.