fietsster aangereden bij c1000 raalte noord

De ambulance was snel ter plaatse en heeft de vrouw met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis afgevoerd.

Het is niet de eerste keer dat een automobilist een fietser aanrijdt op het kruispunt bij de C1000 in Raalte-Noord. Verkeer uit de richting Ganzenboomlaan kan vaak lastig de fietsers uit beide richtingen zien of het verkeer vanaf de Weidelaan komt met hoge snelheid aangereden.

“Je zou denken dat het een reden voor de automobilisten is om extra voorzichtig te doen en te stoppen bij het stopbord. Helaas voor de fietsers gebeurt dit niet altijd, waardoor er regelmatig een fietser geschept wordt”, aldus de ooggetuige van het ongeluk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.