fietspuzzeltocht op verjaardag wijhe

De fietstocht zal eindigen met een barbecue bij Grillhouse The Longhorn aan de Langstraat te Wijhe. Voor volwassenen zijn de kosten voor de fietstocht met barbecue 7.50 euro en voor kinderen tot 12 jaar slechts vijf euro (exclusief consumpties). Het is niet verplicht om aan de barbecue deel te nemen.

Je kunt je opgeven bij Elferink mode aan de Langstraat te Wijhe. De eigen bijdrage moet dan gelijk voldaan worden. Waarbij voor de snelle beslissers nog een extra bonus te verdienen is: de mok van Wijhe 1050, waarvan nog een beperkt aantal exemplaren beschikbaar is. Deze mok wordt na de fietstocht overhandigd.

Starten voor de 30 kilometer kan om 13.00 uur, als je mee wil doen aan de 20 kilometer, dan is de start om 14.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.