Home / archiefcentraal / extra uitgifte van gratis garven

extra uitgifte van gratis garven

Tegen inlevering van de tegoedbon, die de deelnemers bij inschrijving ontvangen, verstrekt Stöppelhaene per woning drie garven rogge/haver en een 1 kilo lijm. Het startgeld van 7,50 per woning wordt tijdens Stöppelhaene uitgereikt.

Deelnemers kunnen zich tot woensdag 25 augustus 15.00 uur opgeven bij Cees Bouman van de commissie Verlichting & Versiering, tel. 06-51 41 39 26 (e-mail: cees.bouman@stoppelhaene.nl) of via de website www.stoppelhaene.nl/meedoen. Op deze website staat ook nadere informatie over de voorwaarden en het startpakket.

Lees ook

Schuur aan Haarweg in Lemelerveld afgebrand

LEMELERVELD – Vanmiddag heeft een grote brand gewoed in een schuur aan de Haarweg in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.