elders ook 24 uurshulp bij rioolproblemen

Dat je bij Joop Elders Sanitair & Totaalinstallateur terecht kunt voor sanitair en installatiewerk mag zo onderhand wel bekend heten, maar dat Elders ook een eigen riooldienst heeft, is de laatste jaren een beetje ondergesneeuwd. “Vandaar dat we ons daarmee wat beter in de markt willen profileren”, aldus Erik Schut. “We zijn een no-nonsense bedrijf. Zit er wat verstopt of heb je hulp nodig? Dan staan wij gewoon klaar!”

Elders is 24 uur per dag bereikbaar voor verstoppingen. Je kunt daarvoor bellen naar 0572-351278. “We hebben een jaar geleden nog nieuwe apparatuur gekocht”, vertelt Erik. “Deze wordt regelmatig ingezet, maar desondanks weten nog lang niet al onze klanten en relaties van het bestaan van onze riooldienst. Soms wijken ze uit naar een rioolontstoppingsbedrijf omdat ze veronderstellen dat Elders geen rioolontstoppingen uitvoert.”

De medewerkers van Elders beschikken over alle noodzakelijke apparatuur en expertise om riolen te ontstoppen. Veren; slangen met omgekeerde sproeikoppen die zich naar voren drukken door de leiding en ook een camerasysteem. “Vaak is het wel handig om eerst even te bekijken wat de problemen precies veroorzaakt. Als het om vuil gaat, is het gemakkelijk, maar soms ontstaan verstoppingen ook door boomwortels die door de leiding zijn gegroeid. Dan kun je ontstoppen wat je wilt, maar heeft het weinig zin. We vervangen in dergelijke gevallen, indien nodig, direct het defecte riooldeel. We zijn immers totaalinstallateur.”

De periode na de zomervakantie is doorgaans een drukke tijd voor rioolbedrijven. Niet alleen zorgt het herfstweer voor extra druk op de riolering, ook het warme zomerweer kan problemen veroorzaken. “Het gebeurt nog wel eens dat mensen als ze terug zijn van vakantie ineens merken dat hun afvoer verstopt zit. Dan heeft het er al een tijdje tegenaan gehangen, maar zorgde het spoelwater ervoor dat het nooit helemaal dicht ging zitten. Maar als je dan op vakantie gaat, wordt die leiding niet meer gebruikt en heeft het vuil alle tijd om aan te koeken en op te drogen. Maar met het oog op de komende herfstperiode is het wellicht ook een goed idee om een rioolinspectie te laten uitvoeren. Ook daarvoor zijn wij beschikbaar. Totaaloplossingen, die bieden we ook voor deze tak van sport.”

Joop Elders Sanitair & Totaalinstallateur is gevestigd aan de Boeierstraat 2, telefoon: 0572-351278. Meer informatie is op staging2.joopelders.nl te vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.