eagles wint eenvoudig van emster streekteam

Go Ahead Eagles heeft dinsdagavond eenvoudig gewonnen van het Emster streekteam. Op Sportparkt ’t Hanendorperweg won de ploeg van trainer Andries Ulderink met 9-0. Voor GA Eagles scoorden Luis Pedro (2x), Koen van der Biezen (2x), Joey Suk (2x), Michal Janota (2x) en Gersom Klok.

Vrijdag speelt Eagles de laatste oefenwedstrijd ter voorbereiding op dit seizoen. Op 19.00 uur is Jong PSV de tegenstander in de Adelaarshorst. Seizoenskaarthouders van Go Ahead Eagles kunnen deze wedstrijd gratis bijwonen. Zij moeten dan wel op hun eigen plek zitten. Kaarten aan de kassa kosten vijf euro.

Voor de Brinkgreverwegtribune zijn slechts een beperkt aantal kaarten te koop. Voor de IJsseltribune en Leo Halle Tribune zijn voldoende kaarten beschikbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.