Home / archiefcentraal / denk mee met t wiejes cabaret

denk mee met t wiejes cabaret

’T Wiejes Cabaret zal ook dit jaar weer optreden tijdens de Sallandse Cabaretavond op woensdag 25 augustus met de Stöppelhaene. Zij zijn voor hun programma nog op zoek naar leuke en opvallende onderwerpen.

Liedjes worden door het duo altijd kort voor de tijd gemaakt. De verbindende teksten ontstaan zelfs vaak pas tijdens de optredens. In overleg met ‘t Wiejes Cabaret roept Salland Centraal daarom op met ’t Wiejes Cabaret mee te denken over onderwerpen die de Wiejese heren op geheel eigen wijze kunnen blichten. Plaats het dan hieronder als reactie, en wie weet hoor je jouw eigen onderwerp uitgewerkt tijdens de Cabaretavond met de Stöppelhaene.

Lees ook

KrachtvanSalland-cheque: extra budget voor lokale initiatieven

REGIO – Nieuwe aanvragen voor het 4D-budget van de provincie Overijssel zijn welkom tot 8 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.