Home / archiefcentraal / deelnemers en publiek optocht niet van suiker

deelnemers en publiek optocht niet van suiker

Gehuld in regenponcho’s, onder een paraplu of met een combinatie van beide, kreeg het slechte weer geen kans van de deelnemers om het feest te verpesten. Ook het publiek kwam massaal naar de optocht. Rijen dik stonden de toeschouwers al ruime tijd voor aanvang van de optocht langs de route.

Sommige wagens hadden wel wat hinder van het water: De zaden die op de versierde voertuigen geplakt waren, stroomden bij deelnemers in kleine hoeveelheden met het water mee, van de wagen af. Dit leverde soms wat kale plekjes op de voertuigen op.

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.