de boer succesvolle gast bij superbikes

De trainingen brachten zeer concurrerende tijden op de klok en Danny kwalificeert zich op de Ten Kate Honda met de Dunlops op de dertiende plek, slechts 1 seconde en vijf honderdste achter lijstaanvoerder Barry Veneman.

Race 1 werd een prachtige wedstrijd. Danny heeft een prima start en kan zich uitstekend handhaven op de achtste plek. Door het uitvallen van twee coureurs voor hem is zelfs even de zesde positie zijn deel. In de laatste vier ronden moet hij helaas enkele seconden prijsgeven omdat de achterband zijn beste tijd heeft gehad en de Serco coureur finishede op de tiende plek.

Race 2 werd na drie ronden afgebroken doordat de coureurs er zelf voor kozen om binnen te komen vanwege lichte regenval. De herstart hierna gaat over tien ronden. Danny heeft een redelijk goede start en vecht zich vervolgens naar voren van de veertiende positie naar een wederom zeer verdienstelijke tiende plaats.

Danny:”Ik heb dit weekend veel geleerd en vooruitgang geboekt en ben tevreden met de gereden tijden, ik zat er gewoon goed bij. Dit weekend was bedoeld als training voor het zeer belangrijke laatste weekend van september. Dan wordt bepaald wie zich kampioen 2010 mag noemen in de Dutch Superbikes. Met drie punten voorsprong op Arie Vos sta ik er goed voor en als ik de lijn van dit IDM kan handhaven wordt het zeer spannend!”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.