daggie old heino ook dit jaar geslaagd

Tijdens de Pompdagen staat de zaterdag altijd in het teken van het ‘Daggie Old Heino’. Deze editie was dat niet anders en ook nu kan de organisatie terugkijken op een geslaagde dag, zo valt ook te lezen op de website van NuHeino.nl. Er waren veel activiteiten, het was prachtig weer en er kwamen veel bezoekers op af.

De dag begon voor veel mensen in het Hof van Rakhorst. Daar presenteerde Evert Kruitbosch de Ludieke Bingo. Tegelijkertijd vond op het 14 April Plein de broodmaaltijd in klederdracht plaats. Vele Heinoërs hadden de kleding van vroeger weer aangetrokken en ontbeten in het centrum. Burgemeester Piet Zoon was ook aanwezig bij de broodmaaltijd.

Fans van het Nederlandstalige lied konden ’s middag hun hart ophalen. Het Hof van Rakhorst begon met het Swingfestijn, met daarna de Sallandse talentenjacht, gepresenteerd door Willy Oosterhuis. Honderden mensen genoten hier zichtbaar van. Tijdens het Daggie Old Heino was er nog meer te doen, want ook de mimegroep Koeloeur trad voor het laatst publiekelijk op. Daarnaast was op het plein achter de kerk het Axetreme Zaagteam bezig. Zij gaven domonstraties met kettingzagen en bijlen.

Op de zaterdagavond was het erg druk in het centrum. Niet met alleen maar mensen uit Heino, maar er waren ook heel wat mensen uit de buurtdorpen aanwezig. De vuurwerkshow om half elf was één van de hoogtepunten.

Vandaag gaat het feest nog door tot 18.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.