Home / archiefcentraal / cursus leer mij salland kennen

cursus leer mij salland kennen

‘Leer mij Salland kennen’ is de titel van een nieuwe cursus van zes avonden die start op 4 oktober. De cursus is voor en door Sallanders en wordt gegeven op locaties in het buitengebied van Deventer, Olst-Wijhe en Raalte. Elke avond kent een thema: geschiedenis, economie, cultuur en taal, bestuur, dorpen, religie en landgoederen.

Twaalf docenten vertellen over Salland. De cursus wordt afgesloten met een dagexcursie .

De eerste bijeenkomst is in kasteel De Haere in Olst; andere locaties zijn de School van Frieswijk en zuivelboerderij ’n Aanvang in Lettele.

De cursusavonden zijn 4 en 11 oktober en 1,8, 5 en 22 november. De kosten zijn € 150 inclusief de excursie. In het voorjaar 2011 wordt de cursus herhaald. De cursus ‘Leer mij Salland kennen’ wordt georganiseerd door de stichting Recreatie Deventer Buiten (zie www.recreatiedeventerbuiten.nl) en Aventus Volksuniversiteit. Ook wordt er samengewerkt met de Stichting IJssellandschap. Aanmelden via www.aventusvolksuniversiteit.nl

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.