cursus leer mij salland kennen

‘Leer mij Salland kennen’ is de titel van een nieuwe cursus van zes avonden die start op 4 oktober. De cursus is voor en door Sallanders en wordt gegeven op locaties in het buitengebied van Deventer, Olst-Wijhe en Raalte. Elke avond kent een thema: geschiedenis, economie, cultuur en taal, bestuur, dorpen, religie en landgoederen.

Twaalf docenten vertellen over Salland. De cursus wordt afgesloten met een dagexcursie .

De eerste bijeenkomst is in kasteel De Haere in Olst; andere locaties zijn de School van Frieswijk en zuivelboerderij ’n Aanvang in Lettele.

De cursusavonden zijn 4 en 11 oktober en 1,8, 5 en 22 november. De kosten zijn € 150 inclusief de excursie. In het voorjaar 2011 wordt de cursus herhaald. De cursus ‘Leer mij Salland kennen’ wordt georganiseerd door de stichting Recreatie Deventer Buiten (zie staging2.recreatiedeventerbuiten.nl) en Aventus Volksuniversiteit. Ook wordt er samengewerkt met de Stichting IJssellandschap. Aanmelden via staging2.aventusvolksuniversiteit.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.