crt raalte houdt promotiedag in heino

Wielervereniging CRT Raalte houdt op zaterdag 21 augustus tussen 10.00 en 17.00 uur een promotiedag voor het (jeugd)wielrennen en mountainbiken. Het is voor het eerst dat de CRT een promotiedag organiseert.

Tijdens deze dag zijn er verschillende vrijwilligers en renners van de club aanwezig om alles te vertellen over de club en de sport. Er worden spelletjes georganiseerd en is er divers fietsmateriaal te bezichtigen. CRT Raalte wil met deze promotiedag laten zien hoe leuk het is om te wielrennen en mountainbiken.

Ook wordt er speciaal de aandacht gevestigd op de Rabobank Dikke banden Race. Deze race, voor schoolkinderen van 6 tot 12 jaar, begint zondagmiddag 22 augustus om 14.45 uur. De Race wordt gereden op een gewone fiets of mountainbike. Het is een leuke manier om tegen je vriendjes te strijden. Na afloop is er voor iedere deelnemer een leuke herinnering. Inschrijven kan vanaf 14.00 uur bij de Jurybus aan de Kruzebrink.

De stand van de CRT Raalte is te vinden ter hoogte van Vepeha Heino aan de dorpsstraat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.