computerlessen voor senioren in swaenewoerd

Swaenewoerd start weer met computercursussen voor 50-plussers. In het internetcafé wordt onder andere een cursus fotobewerking gegeven. Op deze cursus leer je op acht woensdagochtenden al je foto’s te verbeteren met gratis computerprogramma’s.

Daarnaast is er een cursus stamboomonderzoek. Op acht vrijdagen leer je je stamboomgegevens systematisch op te slaan in een gratis programma. Op één cursusdag wordt een bezoek gebracht aan het provinciaal archief, zodat u ook leert om ter plekke in archieven te zoeken.

Ook wordt er een cursus tekstverwerken en rekenprogramma aangeboden. Op deze cursus leert u aan de hand van voorbeeld documenten in acht vrijdagmiddagen met de programma’s Excel en Word te werken.

De begeleiding van de cursussen wordt verzorgd door ervaren vrijwilligers. Doordat er wordt gewerkt in kleine groepen, maximaal zes cursisten, krijgt iedere deelnemer alle nodige aandacht. Ook krijg je een lesboek om thuis te kunnen oefenen. Om deze cursussen met plezier te kunnen volgen is een goede basiskennis van de computer nodig.

De eerste cursussen voor senioren (50+) van dit cursusjaar zijn al volgeboekt. Je kunt je nu inschrijven voor de cursussen die worden gegeven van week 43 tot en met week 50. De datum van inschrijving bepaalt ook de plaatsing, dus wie het eerst komt het eerst maalt.

Een folder met meer informatie en het inschrijfformulier kun je afhalen bij de balie van Swaenewoerd, Zwanenwoerd 1, 8102 BE in Raalte. Ook kun je bellen naar 0572 – 345678. Alle informatie wordt dan toegestuurd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.