Home / archiefcentraal / computerhulp in bibliotheek raalte

computerhulp in bibliotheek raalte

Iedere tweede woensdag van de maand vindt er een bijeenkomst ‘Computerhulp’ plaats in de Bibliotheek van Raalte. Deze bijeenkomsten duren van 13.30 tot 16.30 uur, en zijn er voor iedereen die problemen heeft met zijn of haar computer. De data in het najaar van 2010 zijn 8 september, 13 oktober, 10 november en 8 december.

Tijdens de bijeenkomsten kun je vragen stellen over problemen met je systeem, het installeren van programma’s, de werking van programma’s en andere vragen. Ook hulp bij het inbouwen van apparatuur in je computer is mogelijk. Laptops met gangbare software zijn aanwezig, maar het is ook mogelijk om je eigen systeem mee te nemen. Monitor, muis en toetsenbord zijn aanwezig, dus die hoef je niet mee te nemen.

De hulp is gratis en wordt verzorgd door HCC, de grootste vereniging van computergebruikers in Nederland. Je hoeft geen lid te zijn van deze vereniging of van de bibliotheek.

Lees ook

Krommeloop Schiet Toernooi van de Treffer

HEINO – Schietvereniging de Treffer in Heino houdt van 15 oktober tot en met 19 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.