computerhulp in bibliotheek raalte

Iedere tweede woensdag van de maand vindt er een bijeenkomst ‘Computerhulp’ plaats in de Bibliotheek van Raalte. Deze bijeenkomsten duren van 13.30 tot 16.30 uur, en zijn er voor iedereen die problemen heeft met zijn of haar computer. De data in het najaar van 2010 zijn 8 september, 13 oktober, 10 november en 8 december.

Tijdens de bijeenkomsten kun je vragen stellen over problemen met je systeem, het installeren van programma’s, de werking van programma’s en andere vragen. Ook hulp bij het inbouwen van apparatuur in je computer is mogelijk. Laptops met gangbare software zijn aanwezig, maar het is ook mogelijk om je eigen systeem mee te nemen. Monitor, muis en toetsenbord zijn aanwezig, dus die hoef je niet mee te nemen.

De hulp is gratis en wordt verzorgd door HCC, de grootste vereniging van computergebruikers in Nederland. Je hoeft geen lid te zijn van deze vereniging of van de bibliotheek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.