bzb nodigt stoppelhaene uit tot stampen

Voordat BZB het podium betrad, gaf Just Pink acte de présence . De band coverde de nummers van Pink feilloos en bood daarbij visueel ook veel vermaak. Talloze kostuums en opzwepende dans brachten de sfeer er goed in. Naast het dat visuele gedeelte, was voor de mannelijke toeschouwers het uiterlijk van de vrouwelijke leden van de formatie vaak al goed genoeg om geboeid te blijven kijken.

Na het optreden van Just Pink begon Glamourama in de Sallandse Herberg. Vier zangeressen brachten een swingende show vol discohits en feestnummers. Patrick Kicken verzorgde voor de tweede avond op rij de muziek in het Feestpaleis, die eigenlijk vanaf het moment van starten al goed vol stroomde. Blijkbaar was één avondje Kicken niet genoeg voor de Stöppelhaene-gangers, dus deed de organisatie er goed aan om de DJ ook voor een tweede avond te boeken.

De Back Corner Boogie Band werd misschien wel een beetje ondergewaardeerd. De band bracht muzikaal ijzersterke blues en soul, maar had niet erg veel publiek voor zich staan. Een goede reden waarom het publiek niet massaal voor de hekken stond kan heel goed zijn dat de formatie al erg vroeg aantrad. Om 19.30 uur werd de derde avond music@stöppelveld namelijk al afgetrapt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.