brugdelen massaal uitgezwaaid aan loswal

Het schip Oleander dat de drie brugdelen voor het station van Arnhem vervoert, is vandaag door honderden mensen uitgezwaaid. De brugdelen werden gisteravond vervoerd van bedrijventerrein de Enk naar de Loswal in Wijhe en ook toen waren er al honderden mensen aan het kijken. Vandaag werden de delen van 15, 25 en 40 meter lang op het schip geladen.

Rond 14.45 uur gingen de trossen los en vaarde het schip de IJssel op in de richting van Deventer. Zowel voor als na het verschepen van de brugdelen was het druk op de Loswal. Mensen wilden allemaal zien hoe de enorme gevaarten het schip op werden geladen, tot groot genoegen van cafetaria De Loswal.

“Het is hier altijd wel druk. Er komen hier veel toeristen, maar ook veel inwoners van Wijhe. Maar dit zijn de mooie dingen”, aldus de eigenaar.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.