Home / archiefcentraal / brouwersplein trapt af met deutsch bierfest

brouwersplein trapt af met deutsch bierfest

Het vijfkoppige schlagerorkest komt naar Raalte met een nieuw mega podiumdoek van met daarop de sfeer van de Duitse Alpen. De partyband is er na een vakantie van ‘drei Wochen in die Heimat’ weer helemaal klaar voor en de mannen staan te popelen om het centrumplein van Raalte te overspoelen met hun Duitse feestrepertoire.

Vanaf 21.00 uur zijn ze er met de bekende evergreens zoals Rosamunde, Zwei kleiner Italiéner, Tanze mit mir in den Morgen, Wahnsinn, Du, Ein Stern, Geh nich in die Stadt…. und noch viel mehr. De toegang is, zoals elke dag op het Brouwersplein, gratis.

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.