brouwersplein trapt af met deutsch bierfest

Het vijfkoppige schlagerorkest komt naar Raalte met een nieuw mega podiumdoek van met daarop de sfeer van de Duitse Alpen. De partyband is er na een vakantie van ‘drei Wochen in die Heimat’ weer helemaal klaar voor en de mannen staan te popelen om het centrumplein van Raalte te overspoelen met hun Duitse feestrepertoire.

Vanaf 21.00 uur zijn ze er met de bekende evergreens zoals Rosamunde, Zwei kleiner Italiéner, Tanze mit mir in den Morgen, Wahnsinn, Du, Ein Stern, Geh nich in die Stadt…. und noch viel mehr. De toegang is, zoals elke dag op het Brouwersplein, gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.