broekrock volgens beproefd recept

Bandjes, DJ’s, Ludieke workshops, goede sfeer; de ingrediënten van Broekrock. Op 4 en 5 september is iedereen weer welkom in de Hein & Diny Music Hall aan de Reuveldsweg 6 in Broekland.

Ook dit jaar heeft de organisatie gekozen voor een verscheidenheid aan muziek, zodat iedere bezoeker aan zijn muzikale trekken komt. Zo is er bezoek uit Zuid Afrika van Boo! Zij doen Nederland aan en spelen in september onder andere in het Paard Van Troje, de Melkweg en Tivoli, maar op 4 september staan zij in de Hein & Diny Music Hall op Broekrock.

Boo! heeft haar sporen ruimschoots verdiend en stond al op vele festivals in Europa en Amerika. Zelf beschrijven zij hun sound als “monkipunk”. Deze band is ook bekend om hun bijzondere uitdossing. Andere bands die het Broekrockpodium betreden op zaterdag zijn de Showtime Band, Visionary, Fingers on Fire, N3rse, Automatic Sam, Secret Handshake Club en Nuff Said. Op zondag kun je genieten van de bands Are you a lion en The Horse Company. Broekrock wordt op zaterdag om 15:30 uur geopend door Broeklands eigen burgemeester Gait Middelkamp. Op zondag begint het programma om 14:00 uur.

Er zijn niet alleen bands, maar ook DJ’s met creatief bedachte namen als: Recalcitrant, Kaasverzamelaars, Bassie en Bakkie en Tante Annie Draait Door. Daarnaast is er een Silent Disco, dus vergeet niet je mobiele telefoon met headset of transistorradio met koptelefoon mee te nemen.

Broekrock is niet alleen muziek, maar ook cultuur. Zo kun je dit jaar onder andere een rondleiding krijgen door gastvrouw Diny over de boerderij, is er een Vogel Quiz, een workshop “Weer een illusie armer” en wordt je ingewijd in de wereld van de mode.

Heb je zin in een feestje volgens beproefd recept, kom dan op 4 en 5 september naar Broekrock aan de Reuveldsweg 6 in Broekland. Dit gratis toegankelijk festival kent het 1,2,3 principe; 1:00 uur: muziek uit, 2:00 uur: tap dicht, 3:00 uur: hal leeg. Nieuw dit jaar is “Een prakkie voor een prikkie”, waar je op zaterdag voor een prikkie kunt mee-eten. Ook zijn er weer T-shirts te verkrijgen, ontworpen door Githa Schrijver.

Meer informatie kun je vinden op: staging2.broekrock.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.