brinkhuis loopt het snelst naar de pomp

Michel Brinkhuis, bekend van NuHeino.nl, was vrijdag de snelste Heinoër tijdens de vijfkilometer lange ‘Loop naar de Pomp’. Brinkhuis finishte in een tijd van 21:04 minuten en was een fractie eerder over de finish dan plaatsgenoot Marnick Krisman. De winnende tijd, 18:01 minuten, werd neergezet door Raaltenaar Martin Breunissen.

De snelste vrouw op de vijf kilometer was Ingrid Tempert uit Lemele met een tijd van 20:35 minuten. Lotte Huiberts uit Laag-Zuthem finishte daarachter met een tijd van 20:39 minuten en was daarmee de snelste Heinoër. Daarachter, met een tijd van 22:20 minutern, kwam Larissa Mars uit Heino over de finish.

De tien kilometer voor mannen werd gewonnen door René Brinkhof uit Zwolle met een tijd van 39:58 minuten. Daarachter eindigde Gerard Lugtenberg uit Heino met een tijd van 40:17 minuten. De snelste vrouw op de tien kilometer komt uit Heino. Wiea Nijhoff kwam na 46:11 minuten over de streep.

De volledige uitslag kun je hier vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.