autotechniek raalte blij met volvo s60

De Volvo S60 staat ruim eerder dan verwacht in de showroom bij Autotechniek Raalte. Winfred Schulten, eigenaar van Autotechniek Raalte, is blij dat de nieuwe Volvo Sedan eerder in zijn showroom staat. “Het was al erg lang bekend dat er een nieuwe S60 aan zat te komen en dit heeft veel potentiële verkopers getriggerd. Er komen dan ook al veel mensen kijken naar het nieuwe model.”

De prijzen van de nieuwe Volvo beginnen bij 34.995 euro. Vanaf de introductie van de S60 is ook de aantrekkelijke Intro Edition leverbaar op de 2.0T, T6, D3 en D5 motoren. Deze uitvoering is voorzien van onder meer 17-inch wielen, RTI-navigatie met 7-inch kleurenscherm, high performance audio, regensensor, cruise control en T-Tec-bekleding.

Verder biedt Volvo de Driver Support Line aan voor slechts 2.650 euro. Wanneer je deze optie bestelt, dan wordt de nieuwe Volvo S60 voorzien van werkelijk alle hightech snufjes op het gebied van actieve veiligheid. Het pakket bestaat uit het dodehoek informatiesysteem BLIS, botswaarschuwing, adaptieve cruise control, Distance Alert, Driver Alert, Lane Departure Warning en, indien de auto is voorzien van een automaat, Queue Assist. Dit laatste systeem laat de auto in fileverkeer van 0 tot 200 kilometer per uur volautomatisch optrekken en afremmen tot stilstand.

De Driver Support Line omvat bovendien Volvo’s revolutionaire Pedestrian Detection with Full Auto Brake. Dit systeem maakt gebruik van een radar en een camera en kan tot snelheden van 35 kilometer per uur aanrijdingen met voetgangers vermijden.

De nieuwe Volvo S60 is dan ook helemaal wat eigenaar Schulten er van had verwacht. “De auto heeft een brutale uitstraling, bijzonder goede rijeigenschappen en een nog hoger niveau wat betreft veiligheidsvoorzieningen. Kortom, een genot om in te rijden.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.