autorodeo heino verplaatst door weer

De jaarlijkse autorodeo van carnavalsvereniging De Sökkestoppers uit Heino is verplaatst naar zondag 12 september. Oorspronkelijk zou de autorodeo aanstaande zondag plaatsvinden, maar als gevolg van de overvloedige regenval is het terrein aan de Slikkebaardweg onbegaanbaar.

Na een belronde met de deelnemers bleek dat er voldoende animo was voor een herkansing op 12 september. De autorodeo begint dan gewoon op het oorspronkelijke tijdstip van 13.00 uur. Ook het Rodeofeest, dat voor aanstaande zaterdag op het programma stond, is afgelast. Vanwege het grote feest van de vriendengroep Giet Loss op vrijdag 11 september is besloten om het Rodeofeest voor dit jaar definitief af te blazen. De Metallica coverband ‘The Unforgiven’ is al wel vastgelegd voor volgend jaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.