atb team boekt succes in belgie

In een startveld van ruim 300 man gingen Luisman en Wessel van start bij de XL-marathon. Deze marathon had een afstand van 98 km. De heren namen vanaf het startschot direct het initiatief. Samen met Tim Lemmers van de Rabo Offroad ploeg en een onbekende Belg trokken zij op de eerste startklim het gehele startveld uit elkaar. Na een klein half uur koers besloot Jeroen zijn eigen tempo te gaan rijden om te voorkomen dat hij zich helemaal zou opblazen. Ook de Belgische renner kon het hoge tempo van Jordy en Rabo-man Tim Lemmers niet volgens. Zij kwamen zo al vrij snel in de wedstrijd samen aan de leiding te rijden. Na bijna 4 uur wedstrijd begon tussen de twee koplopers de strijd om de overwinning. Het was Lemmers die op een steile klim verschil kon maken en zo weg reed bij Jordy. Lemmers won vervolgens de marathon en Jordy werd netjes tweede. Ook Jeroen kon goed stand houden achter de koplopers. Ondanks dat hij nog een aantal plaatsen heeft verloren kwam hij toch als 6e over de meet.

Lyan Rensen ging van start bij de L-marathon. Zij moest 77 km afleggen over het loodzware parcours. Er deden in totaal ruim 500 deelnemers aan deze afstand mee. Lyan koos ervoor om evenals zijn ploegmaten hard te starten en op deze manier aan het begin van de wedstrijd de verschillen te maken. Deze tactiek pakte ook voor haar goed uit. Ze reed een constante marathon en ze wist met een paar minuten voorsprong de winst te pakken in de damescategorie.

ATB-Team Lemelerveld kan met deze prestaties terugkijken op een zeer geslaagd weekend. Kijk voor meer info op staging2.atbteamlemelerveld.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.