Home / archiefcentraal / aantal overvallen in ijsselland verdubbeld

aantal overvallen in ijsselland verdubbeld

Het aantal overvallen in de politieregio IJsselland is in het eerste halfjaar van 2010 verdubbeld. In de eerste maanden van 2009 werden er vijftien overvallen gepleegd. In 2010 waren dit er 32. De cijfers komen uit een onderzoek van RTL.

De twee speciale overvalteams van de politie IJsselland hebben in de eerste maanden van dit jaar 21 verdachten van 14 tot 22 jaar opgepakt voor een aantal overvallen in Zwolle, Raalte en Deventer. Doelwitten waren vooral woningen, bedrijven, snackbars en benzinepompen.

Lees ook

ProWork Salland Open bij TC Mariënheem

MARIËNHEEM – Tennis Club Mariënheem houdt dit jaar van maandag 6 tot en met zondag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.