aankomstborden bij drukste bushaltes

De provincie Overijssel plaatst deze en volgende maand de eerste zeventig borden waarop de aankomsttijden staan van bussen. In totaal komen er borden bij de vijfhonderd drukste bushaltes. De borden bij de andere bushaltes moeten er begin 2011 staan.

Daarnaast komen er ook borden met actuele reisinformatie in openbare gebouwen. Het Deventer Ziekenhuis krijgt in september de primeur.

Alle bussen staan via GPRS in verbinding met de borden. Hierdoor past de situatie zich direct aan. Op deze manier zijn reizigers goed geïnformeerd over de exacte vertrektijden van de bussen. Op de drukke haltes en op knooppunten komen grote overzichtsdisplays. De rustigere haltes krijgen kleine displays die werken op zonne-energie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.