680 km lopen levert veel moois op

De zojuist genoemde Sallanders besloten zo om voor het Hospice Midden-Salland te Raalte te gaan lopen. Een bijna-thuis-huis waar ongeneeslijk zieke mensen terecht kunnen voor het doorbrengen van de laatste levensfase. Een regionale organisatie die ook nog altijd naarstig op zoek is naar een nieuw onderkomen, omdat het huidige twee verdieping tellende woning aan de Oude Molenweg te klein en niet praktisch is voor haar bewoners. Elke financiële steun is dus zeer welkom bij het realiseren van dit doel.

Hoe het de vier Sallanders tijdens de Vierdaagse is vergaan kon u hier eerder al op Salland Centraal lezen. Ieder heeft op zijn eigen manier en tempo de finish weten te halen en daarmee een bedrag ter hoogte van 3.520,- euro weten in te zamelen. De insteek daarbij was dat hoe beter de gezamelijke prestatie hoe hoger de opbrengst zou worden. Een deel van de sponsoren speelde daar goed op in en het andere deel sponsorde zonder voorwaarden of na afloop van de Vierdaagse.

“Wij liepen al 680 kilometer trots met shirts vol sponsoruitingen door Nijmegen en omgeving, maar nu na afloop met zo’n opbrengst zijn wij dubbeltrots” laten de deelnemers weten. “Mede hierom wisten wij van geen ophouden tijdens de Vierdaagse. Vooraf hadden wij totaal geen idee wat deze actie bijeen zou kunnen brengen, maar dit overtreft alle verwachtingen. Door deze opbrengst voel ik nu plotseling geen pijn meer als ik aan de Vierdaagse denk, dus misschien komt er nog wel een vervolg”, aldus één van de drie lopers die voor het eerst meeliep.

Ook de twee aanwezigen van het Hospice waren zeer aangenaam verrast met de opbrengst en kon de sociale betrokkenheid van deze actie erg waarderen. De opbrengst zal volledig gaan naar de Stichting Vrienden van Hospice Midden-Salland. De bestuursleden van het Hospice, de lopers en Auke Reimert (verantwoordelijk voor alle communicatie) willen alle sponsoren via deze weg nogmaals bedanken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.