zwarte cross gaat gewoon door

Rond 13.45 uur maandagmiddag barstte het noodweer los. In tegenstelling tot berichten op het internet is er geen brand ontstaan en zijn er geen dodelijke slachtoffers gevallen. Vier mensen zijn lichtgewond geraakt (drie personen met botbreuken en één persoon is ter plaatse behandeld vanwege snijwonden) en verder is er uitsluitend sprake van materiële schade.

Alle weggewaaide of ingestorte tenten worden opnieuw opgebouwd. Alleen in plaats van de Megatent wordt een buitenpodium gerealiseerd. Alle openingstijden en programmaonderdelen blijven ongewijzigd. De Feestfabriek en haar medewerkers zijn inmiddels weer helemaal van de schrik bekomen en uiterst gemotiveerd om al het materiaal te herstellen. Daarnaast wil De Feestfabriek graag iedereen bedanken die zijn hulp heeft aangeboden en zijn steun betuigd heeft. “Werkelijk hartverwarmend!” , volgens de organisatie.

Een uitgebreidere reactie is te lezen op de website van de Zwarte Cross: staging2.zwartecross.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.