zwaan gered in raalte noord

Dierenambulancepersoneel heeft zaterdag samen met buurtbewoners een zwaan gered die in het Overijssels Kanaal verstrikt was geraakt in een stuk touw. Kevin Meijer was er bij.

Volgens Kevin was de dierenambulance al drie dagen bezig de zwaan te bevrijden, maandag zouden ze er mee verder gaan. Maar zaterdag verslechterde de situatie dusdanig dat de actie toen voortgezet werd. Uiteindelijk is het ambulancepersoneel zelf het water ingesprongen om het dier ter plekke los te snijden uit de touwen. Daarna kon het beest weer vrijgelaten worden. Op de foto zie je met hoeveel helpende handen het beest in bedwang en bevrijd is geworden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.