zorgen voor een schone camping

Zo ook Robin Dijk. Robin werkt deze zomer voor het vierde jaar op camping Krieghuusbelten in Raalte. Wat hij doet? Hij zorgt voor een schone camping. Naast zelf schoonmaakwerk in onder andere de toiletgebouwen te verrichten, coördineert hij de andere schoonmakers ook.

“We werken hier in drie ploegen. Van 07.00 tot 12.30 uur, van 12.00 uur tot 17.00 uur en van 17.00 uur tot 21.00 uur. Om 07.00 uur beginnen we met het uitspuiten van de toiletgebouwen, noem het maar de grote schoonmaak. Tussen 08.30 en 09.30 uur leggen we dat werk stil, dan worden de meeste gasten wakker. Daarna voeren controlerondes in de toiletgebouwen uit, kijken of alles nog goed schoon is. Daarna is het tijd voor pauze en gooien we het zwembad en de speelhal open.”

Bij schoonmaken op een camping stel je snel vieze taferelen voor, maar dat valt mee volgen Dijk. “Ik heb wel eens gehad dat de hele bril eronder zat, maar echt iets vies ben ik nog nooit tegengekomen.”

Wat Robin met het verdiende geld gaat doen? Zelf op vakantie. Met een groep van 21 man naar camping Terpstra op Terschelling. Wij zijn benieuwd of Robin daar net zulke schone toiletten aantreft als op camping Krieghuusbelten.

Ken je iemand, of heb je zelf een leuke, bijzondere of doodgewone vakantiebaan? Mail dan eens met Salland Centraal

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.