Home / archiefcentraal / zonnige openluchtdienst op krieghuisbelten

zonnige openluchtdienst op krieghuisbelten

Een Deventer dominee in een scheidsrechterstenue op een Raalter camping. Dat zie je ook niet elke dag. Afgelopen zondag kwam de Deventer dominee Marsman toch in die bijzondere outfit naar camping Krieghuisbelten. Als voorbereiding op de WK-finale van die avond.

De dominee verzorgde een openlucht kerkdienst op de camping, net als ieder jaar. De opkomst was erg goed te noemen. Het koor Freedom zong een aantal liederen en tijdens de dienst kregen bezoekers twee extra water in verband met de hitte. Na afloop werd er nog wat gedronken in de sporthal bij de camping.

Lees ook

Tricklebolt presenteert single met clip van drive-in concert

LEMELE – De Sallandse band Tricklebolt presenteert vrijdag de eerste single van het nieuwe live-album …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.