wk staat centraal bij voetbal academie

Drie dagen lang was het sportpark van Wijhe’92 het decor van 55 enthousiaste voetballers. Kinderen in de leeftijd 8 tot en met 11 jaar hadden zich opgegeven om drie dagen te trainen bij De Voetbal Academie. Onder de leiding van 7 trainers werden de spelers in groepen aan het werk gezet. De dagen stonden in het teken van het WK. Elke dag werd afgesloten met WK wedstrijden waar op de laatste dag een winnaar uit is gekomen.

De deelnemers kwamen uit heel Overijssel om drie dagen lang aan maar één ding te denken: voetbal. De eerste dag stond in het teken van kennismaking en werden er vooral oefen- en partijvormen gespeeld om het team waarin ze zaten te leren kennen. De tweede dag was vooral gericht op techniek en de derde dag waren het partijtjes die gespeeld werden. Er waren verschillende onderdelen waar prijzen mee gewonnen konden worden. Het WK was de afsluiter van elke dag waar iedereen naar toe leefde. Op de laatste dag werd de finale gespeeld tussen Italië en Frankrijk. Het werd een mooie finale die uiteindelijk door Italië werd gewonnen.

Enthousiaste voetballers kunnen zich aanmelden voor een nieuwe periode die start in de week van 25 augustus 2010. Kijk voor meer informatie op staging2.devoetbalacademie.nl of mail voor vragen naar info@devoetbalacademie.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.