winnaars wekapool nemen prijzen in ontvangst

Gerda Schiphorst (derde) en Ton Damman (vijfde) hadden eerder hun prijzen in ontvangst genomen bij WeKaDATA. Zij kregen hun prijzen, een HP Laserprinter voor Gerda en een Brother Laserprinter voor Ton, aangeboden uit handen van Wibo Kloosterman. Thijs Lozeman werd vierde. Hij mocht zijn prijs, een Citizen horloge, vrijdag ontvangen uit handen van Herriët Diekman van Juwelier Boertie. Uit navraag bij enkele van de winnaars bleek overigens dat meerderen ervan ook hadden meegedaan aan andere pools, maar daarbij lang niet altijd goed hadden gescoord. Theo bijvoorbeeld. “Met de pool op mijn werk ben ik achterin het klassement geëindigd.” Theo had een speciale strategie. “Ik heb bij de poulewedstrijden van het WK overal 2-0 ingevuld.

Statistisch gezien schijn je dan toch heel goed te scoren. Bij de latere wedstrijden heb ik me er wat meer in verdiept. In de finale voorspelde ik 1-0 voor Spanje. Dat was mede met het oog op de voorspellingen van de andere deelnemers. Er waren maar enkele concurrenten die voor Spanje kozen. Zij hadden 2-1 ingevuld. Als ik kans wilde maken op een prijs, moest ik toch wat anders invullen en ik heb dus voor 1-0 gekozen. Desondanks was het een flinke domper dat Nederland ook verloor. Het was leuk dat ik de WK Pool had gewonnen, dat maakte het een beetje goed, maar ik baalde wel.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.