wijhe raalte even omrijden

Dinsdagmorgen even voor het middaguur liep het verkeer in Liederholthuis even vast. Een paar vrachtwagens was op zoek naar Wijhe, maar de bewegwijzering liet volgens de chauffeurs nogal wat te wensen over. Uiteindelijk besloten de bestuurders van het zware verkeer maar om via Lierderholthuis naar Windesheim te rijden en daar de dijk op te gaan. Ja, het duurt even, maar ook zo kom je vanuit Raalte (met omweg) in Wijhe.

De weg tussen Wijhe en Raalte blijft nog tot en met zaterdag gesloten. Rond de klok van 20.00 uur kun je weer gebruik maken van de weg. Dat de weg open gaat betekent overigens niet dat de werkzaamheden ook direct voorbij zijn. De werkzaamheden duren naar schatting nog voort tot 16 juli.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.