Home / archiefcentraal / werkzaamheden domineeskamp bijna klaar

werkzaamheden domineeskamp bijna klaar

Het evenemententerrein aan de Domineeskamp is nagenoeg klaar voor gebruik. Onder een deel van het terrein is vorig jaar een regenwaterbassin geplaatst. Vervolgens is het gehele terrein opnieuw ingericht. De grasbetonklinkers hebben plaatsgemaakt voor betonnen klinkers, waardoor het terrein veel beter begaanbaar is. Wethouder Ben Haarman is blij met de oplevering van het evenemententerrein: “De werkzaamheden hebben de afgelopen tijd bij evenementen en voor bezoekers van het centrum voor overlast gezorgd. Nu kunnen we, geheel volgens planning, een mooi en goed begaanbaar terrein opleveren.”

Aan het eind van de week is het straatwerk klaar en kunnen de auto’s weer overal parkeren. Dat is ook het moment waarop het normale parkeerregime weer van kracht is. Het voorste deel, aan de kant van SallandWonen, is betaald parkeren. Op het achterste gedeelte is een blauwe zone ingericht. Daar mogen automobilisten met een parkeerschijf twee uur parkeren. Ook zijn er op dit terrein parkeerplaatsen voor vergunninghouders.

In het najaar wordt de laatste hand gelegd aan de inrichting van het evenemententerrein. Dan worden ook de groene randen, in de vorm van beukenhagen, om het terrein aangeplant.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.