Home / archiefcentraal / wekadata bouwt website in een dag

wekadata bouwt website in een dag

WeKaDATA biedt vanaf nu een nieuwe en unieke dienst. Het bedrijf gaat namelijk in één dag tij websites ontwikkelen voor bedrijven en instellingen. De website wordt geheel naar de wens gemaakt van het bedrijf en zal worden aangepast naar de eigen huisstijl van de klant.

WebsiteInOneDay.nl werkt erg simpel. Na het aanmelden ontvang je van WeKaDATA een intakeformulier om in te vullen. Hierna verzamel je foto’s, teksten en het bedrijfslogo.

Er wordt samen met de klant een dag gepland. Deze dag staat een webdesignteam de hele dag tot je beschikking. Om acht uur ’s morgens neemt het designteam het projectplan door met de klant en wordt er een basis gemaakt voor het template. Het webdesignteam gaat aan het werk en de programmeur gaat de gewenste functionaliteit programmeren.

Om twaalf uur is er telefonisch contact met de klant. In dit gesprek wordt de voortgang besproken en het definitieve template wordt opgeleverd. Om 16.00 uur wordt de website opgeleverd en krijg je een gebruikerstraining, zodat je zelf op een handige mannier veranderingen aan kan brengen en zelf uitbreidingen kunt maken.

Een WebsiteInOneDay kost €995,-

Meer informatie kan je vinden op www.websiteinoneday.nl

Lees ook

Wethouder Engberink afwezig door ziekte

OLST/WIJHE – Wethouder Herman Engberink van de gemeente Olst-Wijhe is de komende periode afwezig in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.