Home / archiefcentraal / wedstijd van de week nederland spanje

wedstijd van de week nederland spanje

De lijnen zijn geopend voor de meest bijzondere “Wedstrijd van de Week” van het jaar. Omdat ons Oranje zondag in de finale staat, roepen we de Wedstrijd van de Week, die eigenlijk eventjes stilligt door de zomerstop, even eenmalig in het leven. Wel vinden we de naam “Wedstrijd van de Week” een understatement. We maken hier daarom gelijk maar even de Wedstrijd van het Jaar van!

Hoewel de voorspelling van octopus Paul niet al te best is, kan Salland er wel eens heel anders over denken. Kortom: Voorspel onder dit artikel de uitslag van de Wedstrijd van [s]de Week[/s] het Jaar! Uiteraard stelt Intersport Schutte ook bij deze ingelaste Wedstrijd van [s]de Week[/s] het Jaar weer een Falcon Joya Salland Centraal-voetbal beschikbaar.

Want gaat Nederland het zondag nou eindelijk doen? Weten ze zondag de finale te winnen? Dat zou Nederland voor het eerst in de historie Wereldkampioen maken. Maar de Spanjaarden, die overigens voor het eerst in een WK-finale staan, hebben tegen de Duitsers laten zien wat voetbal is. De Duitsers waren helemaal nergens en werden simpelweg overklast door Spanje. Kortom: Wie wordt de nieuwe wereldkampioen? Voorspel hieronder de uitslag van de finale! (eventuele penalty’s worden niet meegerekend, het gaat om de uitslag van de wedstrijd na 90 minuten en de eventuele verlenging die daar op volgt).

icon Nederland Spanje icon

Alleen inzendingen tot 11 juli 20.15 uur zijn geldig!

Lees ook

Wethouder Engberink afwezig door ziekte

OLST/WIJHE – Wethouder Herman Engberink van de gemeente Olst-Wijhe is de komende periode afwezig in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.