warme en gezellige braderie wijhe geslaagd

Ondanks de warmte was het erg druk op de eerste braderie in Wijhe. De straat stond vol en ook op de terrassen was het zoeken naar een vrije plek. Het publiek kon in Wijhe weer goedkoop spullen kopen op de markt en voor de bijzondere spullen kon je terecht bij de standwerkers.

Ook voor de kinderen was er genoeg te beleven. Zo was er een springkussen en een echte zweefmolen. Veel kinderen werden ook voor de gek gehouden door de clowns van stichting ‘de clown dichterbij’, die erg leuk met het publiek om gingen.

De volgende braderie in Wijhe is donderdag 22 juli. Deze is wederom volgeboekt en ook dan zijn er weer oude ambachten. Kinderen kunnen deze dag geschminkt worden. Ook is er weer een springkussen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.