wandelexcursie over het boetelerveld

De VVV/ANWB presenteert woensdagmiddag 28 juli wederom een wandelexcursie door het Boetelerveld. Agnes Neimeijer zal de deelnemers alles vertellen over dit bijzondere stukje natuur.

Het reservaat is 170 ha groot en bestaat uit mooie vergezichten, vochtige heidevelden, bossen, diverse poelen en het pijpenstrootje, dat in het droge land welig tiert. Let wel, het pad kan als het geregend heeft, goed modderig zijn. Neem daarom de regenlaarzen mee!

Aanvang is om 13.30 uur. De excursie duurt ongeveer 1,5 uur; de kosten zijn 3,50 euro (inclusief koffie met cake). Belangstellenden kunnen zich tot een dag van tevoren opgeven bij de VVV/ANWB Raalte, tel 0572-352406. De volgende excursie is op vrijdagavond 6 augustus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.