waar is het

Voor zijn opleiding fotografie zocht hij een onderwerp waar hij foto’s van kon maken. Johan Wolff maakt geregeld foto’s voor Salland Centraal, maar dit weekend vond hij zelf dat hij een magere opbrengst had. Dat bracht hem op een nieuw idee.

“Ik heb een foto geschoten, als we daar nu eens een prijsvraagje van maken. Degene die weet waar deze foto genomen is, mag met de hele familie een reportage laten maken bij amateurfotograaf Johan Wolff , zij ontvangen deze op cd-rom en een daarbij naar keuze te maken vergroting op A4,” aldus Johan.

En daar doen we graag aan mee. De spelregels? Simpel. Waar is deze foto genomen? Noem de plek (zo gedetailleerd mogelijk) en mail je antwoord naar redactie@sallandcentraal.nl. Onder de goede inzendingen wordt één fotosessie verloot. Inzenden kan tot en met zondag 1 augustus. De winnaar krijgt per e-mail bericht. Johan is tot en met 20 augustus op vakantie, dus de fotoreportage wordt daarna pas gemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.