vvd krijgt antwoord op brief rijkswaterstaat

De VVD heeft een tijdje geleden een brief gestuurd naar Rijkswaterstaat. In deze brief stelde de partij vragen over de parallelweg tussen Raalte en Heino. Volgens de partij komen hier nogal vaak gevaarlijke situaties voor door gaten in de berm en weinig verlichting. Verder stelt de VVD aan de kaart, dat het stoplicht bij kruispunt Bos relatief lang op rood staat voor fietsers. Er is een antwoord gekomen.

Rijkswaterstaat gaat de onderhoudsaannemer in de gaten houden en grasstenen plaatsen in 2011 om gevaarlijke situaties te voorkomen. Verder zien ze de noodzaak van verlichting in en doen hier iets mee. Eerder werd hier geen verlichting geplaatst voor de natuur. Ten slotte gaat er ook iemand kijken naar het stoplicht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.