Home / archiefcentraal / vvd krijgt antwoord op brief rijkswaterstaat

vvd krijgt antwoord op brief rijkswaterstaat

De VVD heeft een tijdje geleden een brief gestuurd naar Rijkswaterstaat. In deze brief stelde de partij vragen over de parallelweg tussen Raalte en Heino. Volgens de partij komen hier nogal vaak gevaarlijke situaties voor door gaten in de berm en weinig verlichting. Verder stelt de VVD aan de kaart, dat het stoplicht bij kruispunt Bos relatief lang op rood staat voor fietsers. Er is een antwoord gekomen.

Rijkswaterstaat gaat de onderhoudsaannemer in de gaten houden en grasstenen plaatsen in 2011 om gevaarlijke situaties te voorkomen. Verder zien ze de noodzaak van verlichting in en doen hier iets mee. Eerder werd hier geen verlichting geplaatst voor de natuur. Ten slotte gaat er ook iemand kijken naar het stoplicht.

Lees ook

Dorpsquiz brengt jubilerend Hoonhorst in beweging

Op zondagmiddag 14 november vindt de ‘eerste echte Dorpsquiz Hoonhorst’ plaats HOONHORST – Het had …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.