Home / archiefcentraal / vv heino heeft nieuw kunstgrasveld

vv heino heeft nieuw kunstgrasveld

De gemeente Raalte heeft dit mogelijk gemaakt. Na het verwijderen van de oude grasmat, het aanbrengen van een lavalaag, en het leggen van het eerste deel, werd afgelopen dinsdag het tweede een laatste deel van het kunstgrasveld gelegd.

Opvallend detail: hetzelfde kunstgras is bij betaald voetbalorganisatie AGOVV uit Apeldoorn afgekeurd voor het nieuwe seizoen. Het nieuw kunstgras van de eerstedivisionist is daar niet door de keuring heen gekomen, zo liet de KNVB weten. Het gras aldoor zou wat betreft de ‘verticale vervorming’ niet voldoen aan de eisen.

Lees ook

Dit jaar geen Zonneschijntocht

RAALTE – De Zonneschijntocht gaat dit jaar in verband met het coronavirus niet door. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.