vrachtwagen klem onder viaduct

Maandagmorgen is er een vrachtwagen met oplegger klem komen te zitten onder het viaduct aan de Ganzeboomlaan in Raalte. Door de stremming van het viaduct werd de straat enige tijd afgesloten door de politie. De oplegger van de vrachtauto bleek te hoog voor de brug en kwam klem te zitten.

Bij de ‘aanrijding’ met het viaduct liep de oplegger truck forse schade op. Het dak van de oplegger is op een aantal plaatsen opengereten, de truck zelf liep geen schade op. Hoe het voorval zich exact heeft voor kunnen doen is niet bekend. Wel is bekend dat dit niet de eerste vrachtwagen is die problemen heeft met de doorrijhoogte van 3,60 meter.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.