voorverkoop dance classics lampe van start

De Leeren Lampe zal op de zaterdagavond gaan werken met een pasjessysteem. Met De Leeren Lampe clubcard kunnen de bezoekers profiteren van allerlei voordelen. Zo krijgen ze elke week korting op de entree, kunnen ze gebruik maken van de speciale De Leeren Lampe Club ingang, krijgen ze voorrang bij de voorverkoop voor speciale artiesten of optredens en krijgen ze korting op hun passe partout voor de carnaval. De kortingen kunnen wel oplopen tot 80 euro per jaar! Op dit moment geldt er een speciale openingsactie: Een clubpas inclusief vijf consumptiemunten kost 25 euro (zonder consumptiemunten 20 euro). De clubpas is geldig tot en met 31 december 2011. De pasjes zijn vanaf nu te bestellen via de site van De Leeren Lampe. Er kan zelfs gekozen worden voor verschillende afbeeldingen op de pasjes.

Op vrijdag 6 augustus van 18.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag 7 augustus van 10.00 uur tot 16.00 uur bestaat de mogelijkheid om de bestelde pasjes af te halen aan de Boeierstraat 10 te Raalte. Wanneer de pasjes worden opgehaald, dien je een geldig legitimatiebewijs (paspoort, ID-kaart, rijbewijs) te kunnen tonen. Ook wordt er een foto van de pashouder genomen. De pasjes dienen contant te worden betaald.

Op de website is ondertussen ook de agenda van de discotheek van september te zien. De officiële website zal binnenkort online gaan, houdt de website dus in de gaten!

De verbouwing van De Leeren Lampe ligt op schema. De buitenkant heeft al een nieuw verfje gekregen en ook binnen wordt er met man en macht gewerkt om op 2 september de deuren te kunnen openen.

Volg De Leeren Lampe op staging2.deleerenlampe.nl of staging2.deleerenlampe.hyves.nl.