vijfde editie van loop naar de pomp

Tijdens de pompdagen van dit jaar wordt de vijfde editie van ‘Loop naar de Pomp’ gehouden. De route gaat zowel door het dorp als door de bossen rond Heino. De finish is in het Hof van Rakhorst. De hardloopwedstrijd was vorig jaar een groot succes en ook dit jaar rekent de organisatie op een groot aantal deelnemers.

De start is op vrijdag 20 augustus vanuit het Hof van Rakhorst. Er kan uit twee afstanden gekozen worden; de 5 km met een start om 19.00 uur en de 10 km met een start om 19.10 uur. Inschrijven is mogelijk via staging2.pompdagen.nl of ter plaatse in het Hof van Rakhorst vanaf 17.30 uur.

Met vragen kun je bellen met Van Gasteren: 0572 390528.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.