Home / archiefcentraal / vertaalbureau uit heino bij beste van het land

vertaalbureau uit heino bij beste van het land

Het certificaat garandeert dat de vertalingen aan hoge eisen voldoen. In 2009 werden slechts vier Nederlandse bedrijven onderscheiden met het certificaat, waaronder het Heinose PassworD. Om aan de norm te voldoen moeten kwaliteitszorg, dienstverlening en het management aan strenge eisen voldoen. Alle processen binnen het bedrijf moeten controleerbaar zijn.

De audit voor het keurmerk verliep voor het Heinose bedrijf op rolletjes: “Ik kan niet anders zeggen dan dat PassworD de standaard zet voor andere beoordelingen binnen deze norm,” aldus de auditor. Joke Zwaal, directeur van de Heinose onderneming reageert verheugd: “Zo’n lijstje met alleen maar plusjes doet je wel wat. Dan weet je dat je inzet voor kwaliteit ook werkelijk erkend wordt.”

Lees ook

Hoofdrijbaan N340 dik drie weken afgesloten

ZWOLLE – Van vrijdag 6 tot en met maandag 30 augustus wordt de N340 tussen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.