vertaalbureau uit heino bij beste van het land

Het certificaat garandeert dat de vertalingen aan hoge eisen voldoen. In 2009 werden slechts vier Nederlandse bedrijven onderscheiden met het certificaat, waaronder het Heinose PassworD. Om aan de norm te voldoen moeten kwaliteitszorg, dienstverlening en het management aan strenge eisen voldoen. Alle processen binnen het bedrijf moeten controleerbaar zijn.

De audit voor het keurmerk verliep voor het Heinose bedrijf op rolletjes: “Ik kan niet anders zeggen dan dat PassworD de standaard zet voor andere beoordelingen binnen deze norm,” aldus de auditor. Joke Zwaal, directeur van de Heinose onderneming reageert verheugd: “Zo’n lijstje met alleen maar plusjes doet je wel wat. Dan weet je dat je inzet voor kwaliteit ook werkelijk erkend wordt.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.