vernielingen na wk finale in raalte

Niet iedereen kon de overwinning van Spanje zondagavond evengoed verdragen. In Raalte werd het na de wedstrijd tussen het Nederlands Elftal en Spanje voor een aantal mensen waarschijnlijk iets te veel.

Aan de Deventerstraat in Raalte moest een ruit van fietsenwinkel Rudie Assink het ontgelden. Ook ging er een steen door de voorruit van een auto. Aan de Kwikstaart was even na de klok van 01.00 uur nog een klein bermbrandje, waarvoor de brandweer even uit moest rukken.

Voor zover bekend heeft de politie geen aanhoudingen verricht.

Update: Er zijn meer vernielingen in Raalte geweest. De politie spreekt zelfs van ‘een spoor van vernielingen.’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.