veel muziek tijdens sukerbietenfeest lveld

Het Sukerbietenfeest in Lemelerveld, van woensdag 11 tot en met zondag 15 augustus, is dit jaar een combinatie van een traditioneel tentfeest met een uitbreiding naar veel terrasjes op het evenemententerrein. Zo is op meerdere dagen, zowel binnen in de tent als buiten op het terras, muziek.

Rondom de braderie en ludieke veiling op woensdag speelt de band Come Again op het terra. ’s Avonds zal DJ Patrick Kicken van Veronica de tent op z’n kop zet met gekkigheden. Op het Lenferink Droomfeest, dit jaar op donderdagmiddag gehouden, komt Ronnie Ruysdael (van de Sjonnies) het dorp verblijden met een optreden.

De vrijdagmiddag staat traditioneel in het teken van het Shantyfestival. Vrijdagavond is er ‘Goud van Oud’ met de band Undercover. Deze band maakte twee jaar geleden veel indruk en op veler verzoek is deze opnieuw geboekt. Zaterdagavond spelen de Fortunate Sons (CCR-coverband) en is er een optreden van Melrose. Op zondag wordt, na het concert van de Vrienden van Polyhymnia Live in de tent, het muzikale programma op het buitenpodium rond 19.00 uur afgesloten met een optreden.

Als afsluiting van het Sukerbietenfeest zal er op zondagmiddag 15 augustus een muziekprogramma gehouden worden met Lemelerveldse artiesten. Dit alles zal onder muzikale begeleiding zijn van Polyhymnia. De organisatie is voor deze middag nog op zoek naar enthousiaste jongens en meisjes uit groep 4 t/m 8 van de basisschool in Lemelerveld die samen het lied ‘Ik heb zo waanzinnig gedroomd’ van Kinderen voor Kinderen willen zingen. Je hoeft dus niet solo te zingen maar met een hele groep.

Aangezien iedereen wel op het podium moeten passen, kan er helaas maar een beperkt aantal kinderen meedoen. Heb jij zin om voor een Lemelervelds publiek op te treden, geef je dan zo snel mogelijk op via de mail bij Marcel Veltjen via m.veltjen@home.nl. Als je mee mag doen, ontvang je de tekst en een mp3-opname.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.