veel aanmeldingen voor pomptoertocht heino

Zo’n vijfhonderd oldtimers verschijnen op de afsluitende dag van de Pompdagen tijdens de Pomptoertocht. De Pomptoertocht is in de loop van de tijd uitgegroeid tot een echte publiekstrekker, waarbij een lang lint van oldtimers, veel bezoekers, gezelligheid, en muziek zorgen voor een leuke sfeer. Tractoren, motoren, auto’s, brommers, solexen, bussen en vrachtauto’s. Alles komt voorbij.

Het succes heeft ook een keerzijde, want het centrum van Heino barst bijna uit haar voegen van de grote stroom oldtimers, die allemaal een parkeerplaats moeten vinden. Het vereist een strakke organisatie, want iedereen wil ook graag door de tent bij café De Baron rijden.

“Het grote gros van de oldtimers kan er doorheen, maar het lukt helaas niet bij iedereen omdat je op een gegeven moment toch opstoppingen krijgt. We proberen het wel zoveel mogelijk te voorkomen. Dat is ook de reden dat we de tractoren eerder binnen laten komen”, aldus mede-organisator Vincent Rosendal.

De solexen, tractoren en brommers hebben een eigen toerrit, die wordt uitgezet door ‘De Vrolijke Slurpers’. De overige deelnemers volgen elkaar in zuidwaartse richting. Het is nog tot 15 augustus mogelijk om in te schrijven via de website staging2.pompdagen.nl (button: formulieren). Wie problemen ervaart met inschrijven, kan contact opnemen met Vincent Rosendal, telefoon 0572 391 084.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.