timmeren tot je een ons weegt in heino

Tussen de hutten die gebouwd worden in het houtdorp vind je dan ook verschillende saloons, een aantal wigwams en natuurlijk ook wat winkels. Eén van de saloons is zelfs volledig uitgerust met klapdeuren, zoals dat in het Wilde Westen natuurlijk ook altijd het geval is.

Door de Wild West-temperaturen heeft de organisatie overigens wel besloten een tropenrooster te hanteren. ’s Ochtends kan er getimmerd worden tot 12.30 uur, dan volgt er een siësta, waarna je om 18.00 uur weer aan de slag kunt om tot 20.00 uur weer voluit te spijkeren.

Donderdag is de laatste dag van de timmerweek in Heino. ’s Avonds wordt er afgesloten met een barbecue en daarna? Dan kunnen de cowboys en indianen echt gaan genieten van de vakantie. Alhoewel, vakantie… Waar gaan cowboys en indianen eigenlijk op vakantie???

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.