thijssen trappers wint tourspel 2010

Ivo Thijssen uit Amsterdam is met zijn team ‘Thijssen Trappers’ de grote winnaar geworden van het tourspel van Salland Centraal. Thijssen stond al een tijdje aan kop en deze positie heeft hij niet meer afgegeven in de laatste tijdrit. De ‘ploegleider’ heeft hiermee een Cannondale Liquigas teamreplica (winnaar Giro 2010) wielrenfiets gewonnen ter waarde van 1099 euro.

Op de tweede plek eindigde Ria Henrix uit Julianadorp met haar ‘Team Okidoki’, gevolgd door Raaltenaar Co Bonhof. Henrix kan zich in het vervolg goed kleden wanneer zij gaat wielrennen. Zij heeft namelijk een Kokkie tenue (shirt, korte broek, sokken, arm- en beenstukken (dames of heren)) ter waarde van 239 euro gewonnen. Voor Co Bonhof ligt er een Zomer tenue van Kokkie ( korte broek en shirt) ter waarde van 169 euro klaar.

De grote puntenverdieners in deze tour waren natuurlijk tourwinnaar Contador, Petacchi, Hushovd en Cavendish. Ook waren er veel punten te verdienen met Andy Schleck, Boasson Hagen, Ciolek, Rodriquez, McEwen, Rojas en Sanchez.

Naast de grote prijzen voor de top drie gingen er ook kleinere prijzen uit. Nummer vier, Dirk Jansen, heeft een Kokkie-shirt gewonnen en de nummers vijf tot en met tien krijgen een fietsonderhoud set. Daarnaast liggen er Kokkie-sokken klaar voor de nummer elf tot en met twintig en krijgen de nummer 21 tot en met 30 een Kokkie-bidon 750 cc. Nummer 31 tot en met 50 krijgen een Kokkie-bidon 500 cc.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.